Доставка и гаранции


Цените на всички стоки не включват доставка. Моля прочетете условията и начините за доставка.

Доставки за страната

За да поръчате желаната от Вас стока, е необходимо да маркирате полето: "Поръчай" и да въведете вашите данни. Ще ви изпратим потвърждение на приетата поръчка и сроковете за изпълнение.

1.Куриерска фирма

На посочения от Вас адрес доставките се извършват от фирма Еконт Експрес. Сумата за доставка, която трябва да заплатите допълнително върху стойността на поръчката се изчислява от куриера.

2.Български пощи

В случай, че желаете да ползване услугите на Български пощи, моля напишете го при поръчката в полето: "Забележки".

Внимание: Изискване на куриерската служба е да се посочи мобилен телефон.

Плащането се осъществява чрез:

Наложен платеж - При самата доставка на стоката, като заплащате необходимата сума на куриера.


Рекламации

Поръчаната стока, може да бъде отказана само в следните случаи:
- когато има несъответствие между поръчана и доставена стока. В такъв случай стоката се подменя в срок до 72 часа след заявката на клиента.

След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да направи рекламация и да изиска възстановяване на платената от него сума когато:
- Купувачът има право да направи рекламация в срок до 48 часа от получаването на стоката, ако същата има скрит дефект който не може да бъде установен при получаването и.
- Купувачът има право да върне закупената от него стока в 7-дневен срок от получаването и при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана, без да е нарушена целостта на опаковката, Което е упоменато в чл. 69, ал. 3 от ЗЗППТ. Всички разходи по транспорта на стоката са за сметка на купувача.